Suudi Arabistan Pro Ligi maçları hangi kanalda? Al Nassr maçları nereden yayınlanıyor, nasıl izlenir?

Abone Ol

Suudi Arabistan Pro Ligi maçları hangi kanalda? Al Nassr maçları nereden yayınlanıyor, nasıl izlenir? Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transferi ile futbolseverler Arabistan liglerinin canlı yayın nasıl izleneceği ile ilgili aramalar arttı. Peki, Suudi Arabistan Liglerinin Türkiye'de canlı yayınlayan televizyon var mı? hangi platformdan izlenir? Taraftarium24, Selçuk Sports, Justin Tv, Jestyayın, Netspor, Telegram, Facebook, Twitter gibi kaçak maç yayını yapan internet sitelerinden Ronaldo'nun, Arabistan ligi maçları izlenebiliyor mu? İşte merak ettiğiniz soruların yanıtı...

Al Nassr maçları nereden yayınlanıyor, nasıl izlenir? Mazlumların yanında olması yani Filistinlilere sahip çıkması ile İslam dünyasınında sempatisini kazanan ve dünyanın en büyük futbolcuları arasında yer alan Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekibine transfer olması ile birlikte Ronaldo'nun maçlarını izlemek için araştırmaya girdiler. Arabistan'nın Kızıldeniz kıyısına yüz milyarlarca dolar harcayarak yeni kurduğu Al Nassr şehrinin aynı addaki takımına bugüne kadarki bir futbolcunun aldığı en yüksek ücretle anlaşan Cristiano Ronaldo, dünya futbol tarihinin rekor ücretlerinden birini kazanacak. Buna göre ise Al Nassr ile anlaşma imzalayan Cristiano Ronaldo sonrasında milyonlar karşılaşmaları nasıl izleyeceğini, nereden yayınlanacağını araştırmaya başladı.

Suudi Arabistan Ligi maçları hangi kanalda?

Eurosport uygulamasında mevcuttur. Abonelik ve İnternet bağlantısı gereklidir.

Eurosport abonelik ücreti ne kadar?

Eurosport'un aylık abonelik ücreti 4,99 EURO, yıllık ise 24,99 EURO'dur.

Eurosport uygulamasına internet üzerinden abone olup ücreti ödedikten sonra Suudi Arabistan lig karşılaşmaları izlenebilmektedir. Cristiano Ronaldo transferi sonrasında ise kişiler ligin yayın haklarını araştırmaya başladı.

Eurosport'un Türkiye yayını var mı?

Eurosport 1, 54 ülkede ulaşılabilen, 21 dilde, uydu üzerinden ve kablolu yayın yapan uluslararası bir spor kanalı. Sahibi Fransa merkezli kuruluş TF1 Group'tur.