Özel Haber

S2G Esports Kurucusu Sahibi kimdir?

Abone Ol

Nepal'den DRS Gaming, 158 puan kaydetti ve prestijli yarışmada güçlü bir performans sergiledikten sonra 200.000 $'lık birincilik ödülünü aldı. Brezilya'dan Alpha 7 de harika geziler düzenledi ve üçüncü oldu ve eve 120.000 $ para ödülü getirdi. S2G Esports Kurucusu Sahibi kimdir? S2G Esports Kimin?

GodLike Stalwart, tek bir tavuk yemeğini garantilemeden 156 puanla dördüncü oldu. Oyuncuları TOP, finallerdeki ustalık sınıfı performansından dolayı MVP ödülüne layık görüldü. Savunan şampiyon Nova Esports , masada dokuzuncu sırada yer alan ortalama gösterimlere sahipti. Bu, Çin takımının PMGC'yi ilk kez kazanamamasıydı.

S2G Esports Kurucusu Kimdir?

S2G Takımı ilk olarak Rude tarafından oluşturuldu ve daha sonra Sylas katıldı. Sylas halen takımda devam etmektedir.

9 Mart 2021 – Rude katıldı.
10 Mart 2021 – Sylas katıldı.
11 Mart 2021 – Bava katıldı.
12 Mart 2021 – Knox katıldı.

Maç 13 - Erangel

Dört Kızgın Adam, güne büyük bir patlama ile başladı, 18-öldürmelik dev bir tavuk yemeği talep etti ve genel liderlik tablosunda ikinci sıraya sıçradı. DRS Gaming harika bir performans sergileyerek 18 puan toplarken, Alpha 7 ve GodLike Stalwart sırasıyla 16 ve 14 puan topladı.

Maç 14 - Miramar

Miramar savaşında mükemmel bir infaz sergileyen ev sahibi ülke takımı Alter Ego için ikinci zaferdi. Daha önce iki oyuncusunu kaybetmesine rağmen Geek Fam, beş elemeyle ikinciliği elde etti. S2G, Fire Flux ve DRS Gaming sırasıyla 16, 15 ve 12 puan kazandı.

Maç 15 - Sanhok

PMGC Finallerinin önceki iki gününde kötü performans sergileyen Vampire Esports , sansasyonel bir geri dönüş yaparak 18 öldürmelik büyük bir zafer kaydetti. Wolves, GodLike Stalwart ve Nova da harika bir oyun çıkardılar ve isimlerine sırasıyla 19, 13 ve 12 puan eklediler.

Maç 16 - Erangel

Vampire Esports'tan arka arkaya havalı bir infazdı ve sekiz elemeyle başka bir tavuk yemeğini garantiledi. Geek Fam'in agresif oyunu, puan tablosunda 25 sayı atmalarına yardımcı oldu. S2G ve GodLike Stalwart sırasıyla 16 ve 14 sayı kaydetti.

Maç 17 - Miramar

IHC , maçı 12 elemeyle kesinleştirmek için son savaşlarında Alpha 7 Esports'u yendi. DRS ve Fire Flux ayrıca ustalık sınıfı açıklarını sergiledi ve her biri 18 puan aldı. Nova, Geek Fam ve Alter Ego oyunda puan alamadı.

Maç 18 - Erangel

Büyük Finallerin son savaşını bir kez daha Vampire Esports kazandı. Nova Esports oyunu ikinci sırada bitirirken, S2G bu maçta da üstün bir performans sergiledi.

S2G Esports ne kadar kazandı?

Dünya Şampiyonu olmayı başaran S2G Esports, bugüne kadar Türkiye Espor tarihinin en büyük başarılarından birini elde ederken, aynı zamanda 400.000 USD olan turnuva şampiyonluk ödülünü de kazandılar. Büyük Final öncesi grup aşamalarında elde edilen gelirlerle birlikte toplam ödül, 500.000USD’nin üzerine çıkıyor ve bu Türkiye Espor Tarihi’nde bir takımın aldığı en büyük turnuva ödülü oluyor.

S2G Esports PUBG Mobile takımı üyeleri kimlerdir?

RayZ (Mehmet Akif Kalesi)
Tosca (Amal Rustamov)
Calse (Taha Unlu)
Sylas (Berkin Cetin)