Eğer sıkı bir Virgin River hayranıysanız, şanslısınız. Hit Netflix orijinal dizisi o kadar popüler hale geldi ki, Virgin River 5. sezonu şimdiden düşünüyoruz. Dördüncü sezon Temmuz 2022'de geldi ve şimdi hayranlar bir sonraki bölüm setini dört gözle bekliyor.

Neyse ki, hayranların favorisi konfor şovunun beşinci sezonu yakında izleme listelerimize girecek, çünkü Netflix, şovu 4. sezon için yenilediğinde Virgin River'ın beşinci sezonuna resmi olarak yeşil ışık yaktı. )

Robyn Carr'ın roman serisine dayanan dizi, hemşire ve ebe Mel Monroe'nun (Alexandra Breckenridge) Kuzey Kaliforniya'nın ücra bir kasabası olan Virgin River'a yerleşirken ve birbirine sıkı sıkıya bağlı topluluk içinde asimile olurken odaklanıyor.

5. sezonda neler olabilir? İlk olarak, beşinci sezon için tahminlerde bulunmaya başlamadan önce Jack'i kimin vurduğunu bulmalıyız. Şimdilik, bölüm sayısı, oyuncu kadrosu, çekim tarihi ve tahmini çıkış tarihi dahil olmak üzere 5. sezon için sahip olduğumuz tüm ayrıntılara bakalım.

Virgin River'ın 5. sezonu olacak mı?

Netflix'in 20 Eylül 2021'de duyurduğu gibi, aslında Virgin River'ın beşinci sezonu olacak. Flama, popüler orijinal romantik drama dizisi için iki sezonluk bir yenileme dağıttı ve en az 4. sezon ve 5. sezon için geri döneceğini garanti etti.

Virgin River 5. sezon bölüm sayısı

Virgin River'ın önceki sezonlarının her biri 10 bölümden oluşuyordu, ancak yeni sezonla birlikte bu durum değişiyor. Onayladığımız gibi, Virgin River 4. sezonda 12 bölüm var ve aynı şey 5. sezon için de söylenebilir!

What's On Netflix, Virgin River 5. sezonunun 12 bölümden oluşacağını bildirdi.

Virgin River 5. sezon, dizinin henüz onaylanmayan son sezonu olarak sona ererse (aka merak etmeyin!), sezonun Ozark ve Manifest gibi ikiye ayrılma şansı her zaman vardır.

Şimdilik, 12 bölümden oluşan 5. sezona bahse girin ve bu bölümlerden sonra daha da fazla Virgin River geleceğine emin olun.

Virgin River 5. sezon çekimleri bitti mi?

Harika haber! 21 Kasım'da resmi Virgin River Instagram hesabı, 5. sezonun çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Duyuru, oyuncu kadrosunun Sister Sledge'in "We Are Family" şarkısı eşliğinde dans edip kutlama yaptığı bir videoyla geldi.

Beşinci sezonun çekimleri tamamlanmış olsa da yeni sezon çalışmaları henüz bitmedi. Bölümler artık altı aya kadar post prodüksiyona girecek. Buna kurgu, ses miksajı, ADR ve bölümleri hayranların arka arkaya izlemeye hazır hale getiren tüm sahne arkası sihri dahildir.

Virgin River 5. sezonunun prodüksiyonu resmi olarak Temmuz 2022'de başladı. Dizinin Instagram hesabı, oyuncu kadrosuyla okunan sanal bir masanın ekran görüntüsünü paylaşarak 5. sezonun başladığını bildirdi. Ayrıca, 5. sezonuyla dizi için yeni bir dizi sorumlusu olduğunu duyurdular ve hayranları daha önce Greek, Supernatural ve Chasing Life gibi dizilerde çalışmış olan Patrick Sean Smith ile tanıştırdılar.

18 Temmuz 2022'de paylaşılan heyecan verici gönderiye aşağıdan bakın.

Alexandra Breckenridge, Ocak 2022'de 5. sezon çekimlerinin planlanan Mart başlangıç ​​tarihinden ertelendiğine dair güncellemeyi paylaşmıştı, ancak neyse ki artık oyuncu kadrosunun ve ekibin gitmeye hazır olduğunu biliyoruz.

Virgin River 5. sezon oyuncu kadrosu

Virgin River 4. sezon henüz çıkmamış olsa da, Virgin River 5. sezonun oyuncu kadrosu hakkında zaten oldukça iyi bir fikrimiz var. Fotoğrafa dayanarak, aşağıdaki oyuncuların 5. sezon için geri dönmesini bekleyebiliriz:

  • Alexandra Breckenridge Mel Monroe olarak
  • Jack Sheridan rolünde Martin Henderson
  • Annette O'Toole Umut McCrea olarak
  • Tim Matheson Dr. Vernon Mullins olarak
  • Benjamin Hollingsworth Dan Brady olarak
  • Zibby Allen Brie Sheridan olarak
  • Gwynyth Walsh Jo Ellen olarak
  • Colin Lawrence John 'Vaiz' Middleton olarak
  • Sarah Dugdale Lizzie olarak
  • Jenny Cooper Joey Barnes olarak
  • Connie rolünde Nicola Cavendish
  • Petriw'i Chase Christopher olarak
  • Denny Cutler rolünde Kai Bradbury
  • Marco Grazzini Mike Valenzuela olarak

Virgin River 5. sezona hangi yeni oyuncuların eklenebileceğini görmek için heyecanlıyız.

Virgin River 5. sezonun çıkış tarihi var mı?

Şubat 2023 itibariyle, Virgin River 5. sezon çıkış tarihi açıklanmadı. Virgin River 4. sezon 20 Temmuz Çarşamba günü gösterime girdi ve yeni sezonun çekimleri Kasım 2022'de tamamlandı, bu nedenle bir sonraki taksit için henüz bir çıkış tarihimiz olmaması mantıklı. Ama elbette, eğitimli bir tahminde bulunabiliriz.

Alexandra Breckenridge, Şubat 2023'te bir hayranına bir Cameo videosunda 5. sezonun "belki yine Temmuz'da" yayınlanmasını beklediğini paylaştı. Sezonun ne zaman yayınlanacağı konusunda kendisine güncelleme verilmediğini kaydetti. Ayrıca, aynı ay içinde, resmi Virgin River Instagram hesabı, Sarah Dugdale ve Zibby Allen'ın yeni sezon için ADR'yi tamamlayan fotoğraflarını yeniden paylaştı; bu, genellikle bölümleri yayına hazırlamanın son adımlarından biridir.

Aralık 2019'da prömiyerinden bu yana, Virgin River yılda bir sezon yayınladı. Bu durumda, 5. sezonun 2023 ortasından önce yayınlanacağını tahmin etmemeliyiz. Breckenridge'in de belirttiği gibi, yapımın sona erdiği düşünülürse, başka bir Temmuz çıkış tarihi büyük olasılıkla olabilir. Şu anda What's On Netflix, Virgin River 5. sezonunu 2023 yazına kadar görebileceğimizi tahmin ediyor ve aynı fikirde olmalıyız!

Virgin River 3. sezon 4. sezonun yanı sıra Temmuz'da da çıkış yaptı, bu nedenle 5. sezon için Temmuz'da yayınlanması mantıklı olacaktır. Ama elbette her şey değişebilir ve sezon, post prodüksiyonun durumuna göre Temmuz'dan önce veya sonra yayınlanabilir.

Sizi tüm Virgin River haberleri ve güncellemeleri hakkında bilgilendireceğimizden emin olacağız.